Loot pt.1

När eftertexterna rullat och alla moviegoers lämnat sin plats i biografen letar man överblivet godis, mat och dryck. Det är inte alls ovanligt att värdet på det man hittar överstiger det biljetten till filmen kostat. Som den gången jag hittade två halvätna Gott&Blandat, en orörd stor popcornbägare med orörd stor cola, och ett par solglasögon (!). Ibland åker man på en nit och hittar bara en oöppnad Dr. Pepper ('can you handle the taste?' -hell no!) eller kalla varma baconchips. I have yet att lämna biografen tomhänt, dock. Call me disgusting, see if I care. Jag känner lukten av en snusprilla på botten av en cola på mils avstånd, och vet när det är grönt ljus att inta upphittad mat.

I fredags var vi (the usual suspects) i 1:an och såg Kick Ass. Jag skulle kunna gnälla på hur fantastiskt fel det är att sätta en elvaårig flicka att vara stenhårt uppfostrad sedan födseln att bli en hänsynslös mördarmaskin, men det tar inte ifrån filmen att den är riktigt, riktigt bra. -Men det är inte därför jag är här.
Jag skall redovisa post-movie-fynden. Då detta var en av de sorgligaste filmpremiärerna jag varit på (dryga femton personer såg filmen, the ususal suspects på första raden inräknade) var som väntat godisjakten en besvikelse.

Dock hittade jag en stek.

this picture is funny because it has a cat in it



Kommentarer
Postat av: razzel

Jag försökte erbjuda Dixi kycklingfilén men hon backade... så den åkte i soporna!

2010-04-12 @ 22:06:51
URL: http://hemmahosrazzel.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag försökte erbjuda Dixi kycklingfilén men hon backade... så den åkte i soporna!

2010-04-12 @ 22:07:12
Postat av: Viktoragathe

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2011-02-15 @ 10:32:53
URL: http://viktoragathe.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0