CrashCrashCrash

Måndagkvälls julmustparty (4,5l/person = 400g+ socker/person = who needs drugs?) fick ett mer än snöpligt slut då min skoldator välkomnade mig hem med att pipa nervöst och hälsa "error - no internal hard disk drive found, press F11 to reebot". Många felmeddelanden har jag överlistat i mina dagar, men potentialen i just detta felmeddelande är så lamslående skräckinjagande att jag inte vågar ta till några som helst åtgärder. Att börja skruva och dona i hårddisken/datorn själv är en lika bra idé som det låter, att lämna in rubbet på service likaså. Visst, jag kommer att få tillbaka datorn, med fullt fungerande hårddisk. Correction, med fullt fungerande, tom, hårddisk.



-Jag skulle vilja lämna in min laptop på service, den känner inte av min hårddisk.

-Självklart, det går på garantin, inga problem.

-Det är ytterst viktigt att allt som hårddisken innehåller är intakt, jag har hundratals timmar skolarbete och tusentals timmar musikproduktion på den.

-Självklart, det går på garantin, inga problem.

-Den är ju tom! Allting är borta, mina tre senaste år av kreativt skapande är som bortblåst!

-Självklart, det går på garantin, inga problem.



Jag skall ta mig till Moröbacke i helgen och klicka fast min hårddisk i Jonas dator, som har en precis likadan laptop som min.

Har för övrigt självlärt Majora's Mask/Market-temat på piano i veckan. För att fira att den satt som en smäck tog jag ned en (ännu fullt fungerande) laptop till pianot för att spela den tillsammans med orginalstycket.
Redan på första tangenten låter den förjävligt. Har således ägnat den senaste timmen med att lära om hela låten, en tangent högre än vad jag lärt mig innan. Det blev fasligt mycket svårare än vad jag spelat till att börja med.



Jag känner verkligen att jag kan knyta an
till den här låten.


Kollektion

Klockan är nu...14:42, jag slutade för en timme sedan. Sitter dock fortfarande kvar i klassrummet, ensam. Madicken o co. stack just in huvudet i klassrummet och tjoade "Vi letar efter spänning!". More than happy to help.
Jag arbetar med en framsida till Linas "klädkollektion" [duuh], and am just wrapping up business. Solen säger detsamma.




Skulle påbörjat och avslutat denna ofrivilliga läxa inatt
men en nätadapter kvar på skolan mig framför tvn försatt

 

Vilken tid det tog, ack o ve

Nu är det tillslut färdigt

vad får jag för det?


 


 

 

so yeah, here's what I came up with.


Bad Romance


Det här har 23,307 gånger fler Youtube-prenumeranter än mig.




Här är en låt jag färdigställt i veckan btw...*suck*


Lady GaGa - Bad Romance (CBZ remix)

 

-Tack för tipset, Lina!


E

Mitt (min?) tinitus är i tonen E. E11, typ.

RSS 2.0