21-10-2010

Upptäckte två gamla sparkonton innehållandes 100 respektive 800kr. Fick VISA-kortet i brevlådan, tillsammans med Bioshock, som jag köpt för 88kr. Har tre timmar hål och är hemma. Hockey med friends and family senare. Det här är en decent dag.

Tankar kring Twilight

#1. Ifall en av varulvarna rakar av sig all päls i varulvsform, återgår till människoform och sedan transformerar sig tillbaka till varulv, har denne då kvar sin päls?

#2. Ponera att han eller hon fortfarande har päls. Kan denne då raka av det och upprepa denna process ett obegränsat antal gånger, och därigenom teoretiskt sett kunna skapa oändligt mycket massa? Och kan denne, teoretiskt sett, skapa ett svart hål på detta vis?

#3. Vad händer ifall en varulv, i sin människoform, blir instängd i en oförstörbar låda så att denne precis ryms, och sedan transformerar sig till sin varulvsform? Kommer förvandlingen att stanna upp när det inte finns mer utrymme i lådan, eller kommer förvandlingen fullbordas och bilda en perfekt köttkub med oerhört hög densitet?

RSS 2.0