Boom.

Puh. 50h+ arbete, 60h+ renderingstid, 10h+ photoshop.

 

öppna i nytt fönster,

annars blir det liksom...väldigt litet.


Jag har funnit mitt kall

Mitt kall. Jag har funnit det.


First scam

Jag är smickrad, nästan lite rörd till och med.
Idag kom jag för första gången över en video på Youtube där min låt lagts upp av en annan användare, i hans namn. Lady Gaga - Bad Romance (Dave Aude Mix), hävdar videoklippsbeskrivningen.
Som sagt, jag känner mig ytterst smickrad.

-http://www.youtube.com/watch?v=COaC2HJMw2E&feature=related

Inlägg i fusksyfte

LD M8002 SET M3 LD M3 AND X0 OUT T0 K100 LD T0 RST M3 SET M4LD M8002 SET M2LD M2 OUT T0 K20 LD T0 RST M2 SET M1LD M1 OUT T2 K100 LD T2 RST M1 SET M0LD M0 OUT T3 K50 LD T3 SET M1 OUT T4 K50LD T4 RST M0 RST M1 SET M2LD M0 OUT Y0LD M1 OUT Y1LD M2 OUT Y2LD M3 OUT Y3LD M4 OUT Y4END

CBZ - Stiletto

Det är fasligt vad många idéer som kan börja ta form utifrån en arpeggiate'ad 8-bit vst. Började av en slump på det här projektet hos mormor och morfar för två veckor sedan efter att ha sänkt en läskigt nyttig fruktsmoothie.
FL Istället för att plugga -As It Should Be.


Loot pt.1

När eftertexterna rullat och alla moviegoers lämnat sin plats i biografen letar man överblivet godis, mat och dryck. Det är inte alls ovanligt att värdet på det man hittar överstiger det biljetten till filmen kostat. Som den gången jag hittade två halvätna Gott&Blandat, en orörd stor popcornbägare med orörd stor cola, och ett par solglasögon (!). Ibland åker man på en nit och hittar bara en oöppnad Dr. Pepper ('can you handle the taste?' -hell no!) eller kalla varma baconchips. I have yet att lämna biografen tomhänt, dock. Call me disgusting, see if I care. Jag känner lukten av en snusprilla på botten av en cola på mils avstånd, och vet när det är grönt ljus att inta upphittad mat.

I fredags var vi (the usual suspects) i 1:an och såg Kick Ass. Jag skulle kunna gnälla på hur fantastiskt fel det är att sätta en elvaårig flicka att vara stenhårt uppfostrad sedan födseln att bli en hänsynslös mördarmaskin, men det tar inte ifrån filmen att den är riktigt, riktigt bra. -Men det är inte därför jag är här.
Jag skall redovisa post-movie-fynden. Då detta var en av de sorgligaste filmpremiärerna jag varit på (dryga femton personer såg filmen, the ususal suspects på första raden inräknade) var som väntat godisjakten en besvikelse.

Dock hittade jag en stek.

this picture is funny because it has a cat in it



RSS 2.0