Dröm #3

#3
21 Juni 2010

Jens Markstedt sitter med mig vid köksbordet på Brännavägen och klagar på hur mesig jag är när det kommer till att festa (referens: Jens hade skrivit till mig på Facebook dagen innan, och pratat om att spela min musik på sina fester). Jag måste kunna släppa loss lite, och han tar med mig till en fest.

Jag vaknar upp i en säng på Brännavägen, och mamma kommer in i rummet. Hon är uppenbart upprörd, och sätter sig på sängkanten. Hon berättar att jag sprungit förbi henne i korridoren till Norrhammarskolans matsal och attackerat henne med en spruta med heroin, som jag sprutade in i hennes arm (referens: jag hade sett filmen Trainspotting dagen innan). Hon säger att hon inte fattar hur jag kunde göra så.

Jag och Jens jagar plötsligt en lång, huvad figur genom ett hus med många trappor. Vi hoppar och rullar i slow motion på bästa Mirror's Edge-manér. Jag har ett maskingevär, typ Scar som ligger till höger i mitt synfält, som i ett FPS. Den okända figuren står utmattad vid en cykel utanför huset, och jag ser att det är Lonnakko. Jag säger att om det var honom vi jagade, varför behöver vi då maskingevär?

RSS 2.0