The New XBOX Experience (?)

The New XBOX Experience.
Så djärvt beskriver Microsoft den obligatoriska uppdatering du kommer uppmanas att installera när du slår på din 360 på onsdag.
Detta är den mest omfattande mjukvaruuppdateringen någonsin till konsol, och kommer inte minst att ändra hela utseendet på din dashboard.
Blades'en har bytts ut mot ett nästan misstänkt Sony-inspirerat menysystem, som både är mer stilrent
och tillsynes mer lättnavigerat. Men old-school dashboard-älskare, don't fret;
guide-button-menyn har även den bytts ut och påminner om svunna tider med ett gulligt blade-system i miniformat.

En annan nyhet(?) är avatars, en minivariant av dig själv, som kommer att revo....okej, cut the crap -Microsoft har skaffat sig sina egna Wii's, och de skäms inte ens för det. Visst, de är söta. Och visst, du kan trycka på höger analog spak för att få dem små liven att rapa. Men seriöst...?

Den mest användbara, eller kanske enda, nya funktion till din 360 är att du numera kommer att kunna installera fulla spel på din hårddisk, för att kunna spela dem utan skiva, och skamlöst lämna tillbaka Mirror's Edge hos GAME på öppet köp.
Att spelet körs direkt från hårddisken innebär att ingen laser behöver arbeta, innebär att fläkten får ta det lugnt, innebär att din 360 blir tyst som en mus.
Eller kanske snarare tyst som inuti ett flygplan snarare än att det låter som att du står med näsan inne i en jetmotor när du spelar.

-Horray for stolen ideas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0